ΙΣΤΟΡΙΚΟ Π. ΛΕΒΑΝΤΗΣ GR

ΗΟΜΕ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ      

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

 

ΟΙΚΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΑΕΙΦΟΡΙΑ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζωναρά & Βαταζή, Αθήνα 1949

Πρότυπο συγκρότημα κατοικιών

Εθνικής Αντιστάσεως 65, Χαλάνδρι

Αρχιτέκτων: Ιωάννης Βικέλας

Έτος ανάπτυξης: 1972

 

Faros Center

Σολωμού 9 & Στρατήγη, Ν. Ψυχικό.

Έτος ανάπτυξης: 1984

 

H Π.Λεβαντής Αναπτύξεις & Κατασκευές προέρχεται από τον ιδρυτή της Γ. Λεβαντή όπου δραστηριοποιήθηκε τις δεκαετίες του 50, 60 & 70 στην ανάπτυξη και κατασκευή πολυάριθμων οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων. Ενδεικτικά αναφέρονται οι αναπτύξεις, επαγγελματικού κτιρίου στην Πλατεία Βάθη (στεγάζει σήμερα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης), πρότυπου οικιστικού συγκροτήματος 70 διαμερισμάτων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, πολυάριθμων πολυκατοικιών επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, εξοχικές κατοικίες στο Λαγονήσι κλπ. Κατά τις δεκαετίες 80 & 90, με την επωνυμία Κατασκευές Λεβαντή, δραστηριοποιήθηκε έντονα στην ανάπτυξη επαγγελματικών ακινήτων καθώς και επιλεγμένων οικιστικών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σήμερα, κεφαλαιοποιώντας την αποκτώμενη εμπειρία, συνεχίζει σταθερά την πορεία της προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στις στεγαστικές ανάγκες των επιχειρήσεων (επαγγελματικά ακίνητα) καθώς και των ιδιωτών (οικιστικά και παραθεριστικά ακίνητα). Αντιμετωπίζει δε ολιστικά την αειφόρα ανάπτυξη και κατασκευή των κτιρίων.

Τέλος,  προσφέρει σε φορείς και ιδιώτες υπηρεσίες που σχετίζονται με οποιαδήποτε φάση της κατασκευής ή της ανάπτυξης ενός ακινήτου.